Agjencia për Barazi Gjinore sot dhe nesër do te mbajë trajnim me Policinë e Kosovës në Komunën e Ferizajt, për zbatimin e Procedurave Standard të Veprimit për Mbrojtje nga Dhuna në Familje

October 12, 2021

Agjencia për Barazi Gjinore sot dhe me datë 13/10/2021 do te mbajë trajnim me Policinë e Kosovës në Komunën e Ferizajt, për zbatimin e Procedurave Standard të Veprimit për Mbrojtje nga Dhuna në Familje.