Ballina | ABGJ

ABGJ ka vazhduar fushatën e 16 Ditëve të Aktivizmit me ndriçimi e Ndërtesës së Qeverisë - Zyrës së Kryeministrit me simbolin e kordeles së bardhë dhe ngjyrën portokall

Me rastin e shënimit të 25 Nëntorit Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore,  ka vazhduar  fushatën e 16 Ditëve të Aktivizmit me ndriçimi e Ndërtesës së Qeverisë - Zyrës së Kryeministrit me simbolin e kordeles s&eu…

Lexo më shumë

Me rastin e hapjes së Fushatës së 16 Ditëve të Aktivizimit, Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore në kuadër të Zyrës së Kryeministrit,organizoj sot me datë 25 Nëntor 2019 tryezen e diskutimit

  Me rastin  e hapjes së Fushatës së 16 Ditëve të Aktivizimit, Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore në kuadër të Zyrës së Kryeministrit,  organizoj sot me datë 25 Nentor 2019  tryezen e  diskutimi, ku është preza…

Lexo më shumë

Agjencia për Barazi Gjinore bënë thirrje që t’i bashkohemi fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit!

KOMUNIKATË PËR MEDIA 25 Nëntor 2019 Agjencia për Barazi Gjinore bënë thirrje që t’i bashkohemi fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit! Fushata e 16 Ditëve të Aktivizmit është fushatë botërore që organizohet çdo vit e cila fillon me 25 Nëntor, e njohur si Dita Ndërkom…

Lexo më shumë

Lajmet e Fundit


Përfaqësuesit e ABGJ prezantuan ne Konferencën me temë “Procesi i njohjes dhe verifikimit të statusit të personave të dhunuar gjatë luftës:…

20 November 2019

Konferenca u organizua nga Komisioni Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të Dhunuar gjatë Luftës Çlirimtare të Kosovës në bashkëpunim me Departamentin e Drejtësisë…

Lexo më shumë

Përfaqësuesit e ABGJ-së morën pjesë në Konferencën "Le të kthejme fuqinë për më shumë barazi gjinore"e cila u mbajte ne Bruksel

19 November 2019

Vitet e krizës, ndikimi në rritje për zërat radikal të anës së djathtë dhe sensi  i “lodhjes gjinore” që kanë patur ndikim në qeveritë e BE-së”- përkushtimi …

Lexo më shumë

Përfaqësuesit e ABGJ prezantuan në Konferencë me temë Fuqizimi Ekonomik i Grave, Roli dhe Ndikimi i tyre në Komunitet

15 November 2019

Me rastin e shënimit të 16 Vjetorit të Klubit Soroptimist Internacional, është organizuar konferencë me temë “Fuqizimi Ekonomik i Grave, roli dhe ndikimi i tyre në komunitet”. Kryeshefja Ekzekutive…

Lexo më shumë

Publikimet


Video


Evente


Top