ABGJ ka hapur fushaten e 16 Ditëve të Aktivizmit me Ndriçimin e Ndërtesës së Qeverisë

November 25, 2018

Agjencia për Barazi Gjinore me rastin e 25 Nëntorit Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas e ka filluar fushaten e 16 Ditëve të Aktivizmit me ndriçimi e Ndërtesës së Qeverisë - Zyrës së Kryeministrit me simbolin e kordeles së bardhë dhe ngjyrën portokalli, në përkujtim dhe nderim të viktimave të dhunës, ku për here të parë do të shfaqen emrat e të gjitha grave që kanë humbur jetën në dy dekadat e fundit . Ndërtesa është ndriquar prej orës 17:00 deri ne oren 24:00.Kjo inciative është përkrahur nga fondet financiare të SIDA Suedeze