November 03, 2023

Zv.Drejtoresha  e ABGJ-së mirëpriti në takim zt Mark Vander Vort, Shef i Operacioneve të Peace Corps për Evropën. Mediteranin dhe Azinë, si dhe znj. Carolyne Siganda, Drejtoreshe e Zyrës se Peace Corps në Kosovë.

Qëllimi I takimit ishte diskutimi rreth bashkëpunimit të rregullt të Peace Corps me Agjencinë për Barazi Gjinore/ZKM, identifikimi I mundësive të reja të bashkëpunimit dhe prezantimi i agjendës së barazisë gjinore në RKS .