Agjencia për Barazi Gjinore dhe Zyra e UN Women në Prishtinë si pjesë e 16 Ditëve aktivizmit -Ndriçuan ndërtesën me Ngjyrë Portokalle

December 01, 2015

Gjatë fushatës së 16 ditëve të Aktivizmit kundër Dhunës në Baza Gjinore, ABGJ në bashkëpunim me UN Women ndriçuan Ndërtesën e Qeverisë së Kosovës me ngjyrë portokalli. Këtë vit  ky organizim është iniciative mbarë botrore, që simbolizon angazhimin e burrave dhe djemve për ta luftuar fenomenin e dhunës ndaj grave. Me këtë iniciativë Kosova iu bashkëngjit shumë vendeve të botës që ndërmorrën një iniciativë të tillë.