Agjencia për Barazi Gjinore reagon për vrasjen e gruas në Pejë nga ana e bashkëshortit

September 14, 2017
Agjencia për Barazi Gjinore/Zyra e Kryeministrit, dënon ashpër vrasjen e S.B në Peje nga ana bashkëshortit . Ky është një akt kriminel i cili duhet të denohet sa më pare. Aktet  e  till  janë të papranueshme për shoqërinë tonë dhe duhet të dënohen penalisht. Kërkojmë që rastet e tilla te mos përsëriten derisa kerkohet një vëmendje e shtuar nga institucionet përkatëse të sigurisë dhe drejtësisë. ABGJ kërkon që forca  e ligjit, shtetit të së drejtës,të veproj në menyre që rastet e till të mos përseriten dhe aktert e ketyre krimve të denohen ne pajtim me ligjin  .