Përfaqësuese të Agjencisë për Barazi Gjinore të udhëhequra nga Kryeshefja Ekzekutive znj. Edi Gusia sot u takuan me Drejtoreshën e e zyre se NDI ne Kosove, Ambasadore Nancy Soderberg

October 14, 2021

Përfaqësuese të Agjencisë për Barazi Gjinore të udhëhequra nga Kryeshefja Ekzekutive në ABGJ znj. Edi Gusia, priti në takim sot  Drejtoreshën e  zyrës së NDI në Kosove, Ambasadore Nancy Soderberg . Gjatë takimit znj. Soderberg u njoftua me mandatin dhe aktivitete qe ndërmerr ABGJ ne avancim të agjendës së barazisë gjinore.

Po ashtu nga te dyja palët u diskutuan edhe mundësit e bashkëpunimit në realizim të aktiviteteve në të ardhmen. Pjesë e takimit ishin edhe Shefja e Divizionit për Bashkëpunim Informimi Shpresa Zariqi dhe U.D  Shefja e Divizionit për Raportim dhe Monitorimi Adelina Kajtazi.