Përfaqësues të ABGJ-së moren pjesë në forumin e organizuar nga MAPL

January 30, 2018

Me ftesë të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal përfaqësues nga Agjencia për Barazi Gjinore mori pjesë në takimin e mbajtur në Prizren me datë 20 Qershor 2018 . Takimi kishte për qëllim që përmes  forumit ti bashkoj gratë përfaqsusese të instucioneve të Qeverisë Qendrore dhe lokale për shtjellimin e qështjeve  kyqe lidhur me sfidat dhe fuqizimin e rolit të gruas në qeverisje.

Pjesemarrës në forum ishin : Rozafa Ukimeraj Sekretare e përgjithshme ne MAPL ,Leonora Selmani shefe DL ne ABGJ  nënkryetari I komunës së Prizrenit . Eshref Memaj , nënkryetare e komunës së Suharekës Mihrije Suka , Drejtoreshë në komunen e Malisheves  Besarta Ramaj nga Shoqëria civile mori pjesë Tringa Kasemi.

Përfaqesuesja e ABGJ-se potencoi qe gjithmone do te jemi te gatshem te perkrahim  forume te tilla per ngritjen dhe fuqizimin e grave ne vendimmarrje.