Ballina | ABGJ

Kryeshefja Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore Edi Gusia, sot u takua me zëvendës Ambasadoren e Ambasadës Suedeze, Nasrin Pourghazian si dhe Elmaze Gashi Menaxhere e Programit për barazi gjinore të Sidës në Kosovë.

  Kryeshefja Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore Edi Gusia, sot u takua me zëvendës Ambasadoren e Ambasadës Suedeze, Nasrin Pourghazian si dhe Elmaze Gashi Menaxhere e Programit për barazi gjinore të Sidës në Kosovë. Gjatë takimit u diskutua për planet dhe aktivitete qe parashihet te realizohen në fu…

Lexo më shumë

Kryeshefja Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore Edi Gusia si dhe konsulentja Blerinda Idrizi, kanë mbajt takim me udhëheqësen e Asociacionit të Institucioneve Parashkollore Private- AIPP, znj. Gëzime Rexhepi-Çollaku

Kryeshefja Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore Edi Gusia si dhe konsulentja Blerinda Idrizi, kanë mbajt takim me udhëheqësen e Asociacionit të Institucioneve Parashkollore Private- AIPP, znj. Gëzime Rexhepi-Çollaku, me ç 'rast janë diskutuar sfidat me të cilat po ballafaqohen këto institucione tani në…

Lexo më shumë

Përfaqësueset e Agjencisë për Barazi Gjinore, sot priten në takim disa nëna vetushqyese nga Shoqata për Prindër të Ndarë

Në këtë takimi u diskutua lidhur me sfidat me të cilat përballen këto gra, pabarazitë neglizhenca ligjore, si problemet e alimentacionit. Po ashtu, gjatë takimit u diskutua edhe për mundësin e bashkëpunimit në mes të ABGJ dhe Shoqatës për prindër të ndarë. Ndryshe, Shoqata për prind…

Lexo më shumë

Lajmet e Fundit


Agjencia për Barazi Gjinore ka zhvilluar takim me përfaqësueset e Rrjetit te Grave të Kosovës

16 June 2020

Sot në zyrat e ABGJ-së është zhvilluar një takim në mesë përfaqësuseve të ABGJ-së të kryesuar nga Kryeshefja Egzekutive e ABGJ-së Edi Gusia , Shefja e Divizionit për Bashkëpun…

Lexo më shumë

ABGJ priti në takim një delegacion të Rrjetit të Organizatave për Zhvillim Rural të Kosovës

04 June 2020

Sot në zyrat e ABGJ-së  u prit një delegacion nga Rrjetit të Organizatave për Zhvillim Rural të Kosovës me përfaqësus Edisona Franca, Koordinatore e Projektit për Barazi Gjinore dhe Rini në …

Lexo më shumë

Qeveria miraton Programin e Kosovës për Barazi Gjinore 2020-2024 dhe Planin e veprimit 2020-2022

23 May 2020

Pas shqyrtimit të Programit të Kosovës për Barazi Gjinore 2020-2024  dhe Planit të veprimit 2020-2022, Qeveria mori vendim për miratim të këtij Programi. Vendimi obligon institucionet e Republikës s&e…

Lexo më shumë

Publikimet


Video


Evente


Top