Ballina | ABGJ

Agjencia për Barazi Gjinore mirëpriti Koordinatoren Nacional për Zhvillim në UN Znj.Ulirka Richardson

Me 15 shkurt 2019 në Agjencioni për Barazi Gjinore për vizitë qëndroj Koordinatorja Nacional për Zhvillim e UN Znj.Ulirka Richardson. Znj.Richardson njoftoi përfaqësusit e ABGJ-së lidhur me punën dhe aktivitet që ka zhvilluar dhe ështe duke zhvilluar UN në Kosove .Derisa në anën tjetër Kryeshe…

Lexo më shumë

Agjencia për Barazi Gjinore dënon aktin e keqpërdorimit të miturës në Komunën e Drenasit dhe bën thirrje për zbardhje sa më të shpejtë të rastit dhe sjellje para drejtësisë

Agjencia për Barazi Gjinore dënon aktin e keqpërdorimit të  miturës  në Komunën e Drenasit dhe bën thirrje për zbardhje sa më të shpejtë të rastit dhe sjellje para drejtësisë. Agjencia per barazi Gjinore dënon ashpër rastin e fundit ku një vajzë e mitur u bë pre e dhun…

Lexo më shumë

ABGJ mirëpriti në takim Znj.Isabelle Servoz-Gallucci -Shefe e Zyrës së KE në Prishtinë,dhe Znj. Larissa Kireeva nga Divizioni për Barazi Gjinore në KE në Strasburg

Agjencia për Barazi Gjinore sot mirëpriti në takim znj. Isabelle Servoz-Gallucci -Shefe e Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë, dhe Znj.Larissa Kireeva nga Divizioni për Barazi Gjinore në Këshillin e Evropës në Strasburg.                      &…

Lexo më shumë

Lajmet e Fundit


Është mbajtur takim i përbashkët në mes të ABGJ-së dhe ASK (Agjencionin e Statistikave të Kosoves)

21 January 2019

Me 21 Janar 2019 u realizua takim i përbashkët në mes të ABGJ dhe ASK (Agjencionin e Statistikave),lidhur me incimin e kalkulimit të indeksit të Barazise Gjinore të Kosovës. Kjo inciative është vazhdi…

Lexo më shumë

Me 10 dhe 11 Dhjetor është mbajtur Konferenca Rajonale “Qasja në drejtësi për viktimat e dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore”

18 December 2018

Në kuadër të fushatës së 16 Diteve të Aktivizmit me 10,11 dhjetorë 2018 në Prishtinë ka zhvilluar punimet  Konferenca Rajonale "Qasja në drejtësi për viktimat e dhunës në…

Lexo më shumë

ABGJ ka hapur fushaten e 16 Ditëve të Aktivizmit me Ndriçimin e Ndërtesës së Qeverisë

25 November 2018

Agjencia për Barazi Gjinore me rastin e 25 Nëntorit Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas e ka filluar fushaten e 16 Ditëve të Aktivizmit me ndriçimi e Ndërtesës së Q…

Lexo më shumë

Publikimet


Video


Evente


Top