118 - Aktivitete | ABGJ

Kalendari dhe ngjarje


5

9

Nov

Agjencia për Barazi Gjinore (ABGJ), në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime Gjinore (QKSGJ), organizojnë takimin e ...

Read more
Top