Agjencia për Barazi Gjinore së bashku me Delegacionin nga Ukraina dhe përfaqësues të Denis Mukwege Foundation me datë 23 Tetor u takuan me Drejtoreshen e UNWomen Znj.Vlora Nushi

October 24, 2019

Agjencia për Barazi Gjinore së bashku me Delegacionin nga Ukraina dhe përfaqësues të Denis Mukwege Foundation me date 23 tetor u takuan me Drejtoreshen e UnWomen Znj.Vlora Nushi.Në kete takim u shkëmbyen përvojat lidhur me punën dhe mbështetjen që ofrojn për të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës dhe te adresimit në Instutucione .

 Vizita e Delegacionit te aktivisteve nga Ukraina, përfaqësueseve te shoqërisë civile dhe Mekwege Foundation, u realizua përmes mbështetjes se Ambasadës Suedeze – Sida dhe projektit te asistencës teknike për ABGJ – NIRAS-CPM Internacional.