November 25, 2021

Në kuadër të fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit- Fushatës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore ka ndiçuar Ndërtesën e Qeverisë së Republikës së Kosovës ngjyrë portokalli dhe kordelen e bardhë si shenjë solidarizimi me të gjitha viktimat e dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore.