Agjencia për Barazi Gjinore/Zyra e Kryeministrit këtë vit 8 Marsin- Ditën Ndërkombëtare të Gruas ia dedikon kujtimit të grave krijuese, artiste profesoresha universitare dhe gazetare që thyen barrierat në fushat ku vepruan dhe ndërtuan historinë e vendit tonë

March 08, 2023